HTML

Wekerle. Mér? Legjobb!

"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának"

Friss topikok

  • Wekerlei Gyöngéd Barbár: szép írás, azontúl végre történik valami WFK téren ez azért egy kis gyöngyszeme lesz a privátblogu... (2013.12.12. 09:56) Karácsony Wéefkáéknál
  • Doc Holliday: köszönöm szépen a megemlékezést :-) bezony lassan jöhet az a hangaaaaaa' (2013.05.09. 12:06) Május 9., a pooketzek világnapja
  • Tbátya: Egy pár hónap szünet, aztán a jó tökszőrrel megkezdjük a visszatérés terápiát, ne félj! Csak apród... (2013.01.07. 14:33) High Hopes 2013
  • Doc Holliday: óóóhóóóóriáshi :-D (2012.10.16. 10:33) Az öreg nyomdász és a fehér kadarka
  • Doc Holliday: a wekerlei Hrabal... :-) mintha csak ot olvastam volna... :-) (2012.09.23. 21:24) Wekerlei vasárnap

Linkblog

Szilveszter Wekerlén

2010.12.31. 14:16 Wekerlei Gyöngéd Barbár

Annyi mindent hallunk szilveszteri műsor- és programajánlóként: EU elnökséget beharangozó megaparty (csak nehogy a résztvevőkbe fagyjon a stoetz a mínuszokban), buli itt és buli ott, fergeteges DJ fellépők, veteránok, miazmás. A fiatalok az alkohol és a K betűs népbetegség bűvöletében indulnak bevetésre; a középkorú harcosok megfontoltan, gyerekkel, vagy arra készülve (vagy gyerekkel még kurvára a láthatáron sem) óvatosan kortyolgatnak el 1-1 jó sört vagy pohár pezsgőt. Pezseg az egész város (Funes hogy lecsapná ezt a magas szóvicc-labdát...), pörög a nép, az nem létezik hogy van olyan szeglete a fővárosnak ahol nincs valami jellegadó rendezvény. "Gyere Wekerle"-sóhajtaná id. Mészöly Kálmán- "az nem létezik bazmeg hogy egyszer ne játszd ki magadból ami benned van, gyere". Hogy kedvenc kertvárosunk se maradjon le hát a mai nap sorjázó ajánlatok sorában és pörgessük kis garden city-nk self-marketingjét, jöjjön itt is egy kihagyhatatlan lehetőség az este eltöltésére.

SZILVESZTER WEKERLÉN

Miért jó ez?

Mert true arcokkal lehet nyomni a boogie-t, lesz itt Tomcibéjb aki egyenest a miskolci Gyertyánosból hozza a jóféle házi barnát, a Háziorvos és menyasszonya, Zsuzsi (előbbitől jöhet egy-két szkuzi) illetve meglepetésvendégként Gergő mester is feliratkozott a résztvevői listára, kivételesen otthon hagyva lenendás "NEMMMMMM"-jeit és doktori dogáját. A Kövér még kérdéses...

Mi lesz itt?

Igazi retro-zsúr, társasjátékok tömkelegével, SAtesz stand-up comedyvel (jajj) és cseh sörkorik manifesztálódásával az újévi asztalon. Utóbbiakat a derék Atec tette el napokkal ezelőtt így gyaníthatóan remekül összeértek e jeles napra melyre virradtunk.

Mik azok a cseh sörkorik?

Jóféle pácolt camambertsajt, ecetes lében (Liben?) eltett spekácky (szafaládécskák) illetve a már legendás lábszagimperátor. Róluk lásd a korábbi és jövendő posztokat.

Doktor úr agyfaszos?

Valamennyire biztos, szegénynek idén kijutott a jóból de azon leszünk hogy a gondok helyett inább a capoeirán járjon az esze a jó Dr Löwen Holliday-nek.

Ki hiányzik?

Egy jó Andris, aki most Erasmus afterparty-n csapatja a kies Párizsban. Szajnaparti szeánszok a szép cité-ben? Nincs kérdésünk. Várunk haza mindenesetre.

Mit kell még mondani?

Nem sokat. Talán annyit: Wekerle! Mér? Legjobb!

2 komment

Címkék: szilveszter sörkorcsolya doki andris barnasör tomcibéjb

A bejegyzés trackback címe:

https://faszagyerekek.blog.hu/api/trackback/id/tr262550592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doc Holliday 2010.12.31. 14:42:13

nohátakkor pezsegjen a hangulat? viszek majd egy üveg pezsgőt!
meg 5 löwent ha már megemlítetted :-)

meg 5 ottakringert, mert akciós volt.

van még 3 coronita is, de abból 1-et hagyok faternak.
2 meg már elfogyott.
szólj ha mész, csapatunk!

Ma megnyomjuk a reset gombot...

Tbátya 2011.01.03. 15:23:36

Doktor!
Az nem a reset volt, amit megnyomtunk, hanem a kicsi piros gomb a tick..tack..bumm alján. A lényeg, hogy remek muri volt, Sas-szárnyakon repültünk át az új évbe Lorán kelni.
Köszönjük az invitációt és az organizációt a WFK elnökségnek!
süti beállítások módosítása