HTML

Wekerle. Mér? Legjobb!

"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának"

Friss topikok

  • Wekerlei Gyöngéd Barbár: szép írás, azontúl végre történik valami WFK téren ez azért egy kis gyöngyszeme lesz a privátblogu... (2013.12.12. 09:56) Karácsony Wéefkáéknál
  • Doc Holliday: köszönöm szépen a megemlékezést :-) bezony lassan jöhet az a hangaaaaaa' (2013.05.09. 12:06) Május 9., a pooketzek világnapja
  • Tbátya: Egy pár hónap szünet, aztán a jó tökszőrrel megkezdjük a visszatérés terápiát, ne félj! Csak apród... (2013.01.07. 14:33) High Hopes 2013
  • Doc Holliday: óóóhóóóóriáshi :-D (2012.10.16. 10:33) Az öreg nyomdász és a fehér kadarka
  • Doc Holliday: a wekerlei Hrabal... :-) mintha csak ot olvastam volna... :-) (2012.09.23. 21:24) Wekerlei vasárnap

Linkblog

És Ivánbá tényleg...

2012.01.18. 09:34 Wekerlei Gyöngéd Barbár

...szereti a gombfocit! Tegnap előtti posztunk még csak amolyan paródiába oltott stílusgyakorlat volt, ám ma kapok Bandi Bától egy mailt, benne e csatolmánnyal. Elolvastam, tetszett - hogyne tetszett volna, hisz arról a hobbiról ír, ami a foci Kispestje, a zene Dark Tranquillity-je, az állatvilág orrszarvúja, vagy a sörök Bernardja. A GOMBFOCIRÓL.

Úgyhogy, ha az Öreg Ivanhoe így folytatja, egyszer még ő is wekerlei faszagyerekké válhat. ("Na jó azt azért nem, DIRR", mondaná Totó, hisz "olvassátok csak el az uccsó mondatot"-tenné hozzá Andris,  Elemér meg bontana egy Löwent.) Jó olvasást.

2 komment

Címkék: ajánló gombfoci kultúrmisszió

A bejegyzés trackback címe:

https://faszagyerekek.blog.hu/api/trackback/id/tr283572989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charro 2012.01.18. 17:17:06

Elolvastam, nekem nem tetszik. Csak sikerült még ebbe a témába is beleerőszakolni egy kis mai_magyar_foci_fikázást, mert hát anélkül nincs Ivánbá-cikk, de közben több sebből is vérzik a dolog.

"Ha ma lennék tízéves, hiába hívnám meg Argentínát, Hollandiát, Spanyolországot, nem kiáltozhatnám fülsiketítő hangon (miközben anyukám könyörög: „hagyd már abba!”), hogy „Priskin elfekteti Puyolt és Piquét is”, „Vanczák megint elegánsan szereli Messit”, mivel ennek a lehetséges igazságtartalma a nullával volna egyenlő, és egy kis srác nem csapja be önmagát."

(...)

"Nem mondom, az országra valaha jellemző futballmánia olykor elhajlásokhoz is vezetett: a Csepel tartalék például megverhette a Világválogatottat."

Izé, akkor ez most hogy is van ez?
Az utóiratért pedig tényleg kijár neki egy saller vagy egy koki.

Egy szó mint száz, egy nagy szart lesz Ivánbá wekerlei faszagyerek! :D

Doc Holliday 2012.01.19. 11:07:54

azért cukor az öreg. bár az utóirat miatt lehet én is megdobálnám egy-két üres löwenes dobozzal.
süti beállítások módosítása