HTML

Wekerle. Mér? Legjobb!

"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának"

Friss topikok

  • Wekerlei Gyöngéd Barbár: szép írás, azontúl végre történik valami WFK téren ez azért egy kis gyöngyszeme lesz a privátblogu... (2013.12.12. 09:56) Karácsony Wéefkáéknál
  • Doc Holliday: köszönöm szépen a megemlékezést :-) bezony lassan jöhet az a hangaaaaaa' (2013.05.09. 12:06) Május 9., a pooketzek világnapja
  • Tbátya: Egy pár hónap szünet, aztán a jó tökszőrrel megkezdjük a visszatérés terápiát, ne félj! Csak apród... (2013.01.07. 14:33) High Hopes 2013
  • Doc Holliday: óóóhóóóóriáshi :-D (2012.10.16. 10:33) Az öreg nyomdász és a fehér kadarka
  • Doc Holliday: a wekerlei Hrabal... :-) mintha csak ot olvastam volna... :-) (2012.09.23. 21:24) Wekerlei vasárnap

Linkblog

Három

2012.09.14. 11:13 Tbátya

IMG_7925.jpg A Wekerle-telep neve sok kisgyermek számára még ismeretlen fogalom, de létezik egy Kabócza, aki - ugyan játszóterek segítségével tájékozódik a világban - a Határ útnál irányba állítva biztosan felismeri a Wekerle-telep közepén elterülő jóféle Kós Károly teret.
Igaz, ennek a Kabóczának az emlékei között homályosan él valami nagy templom is, ahova a szülei berángatták szép, fehér ruhás menyasszonyt és valami furcsa, német nevű doktort nézni, de ezeket az emlékfoszlányokat hamar felülírta a templommal szemközti oldalon húzódó hatalmas játszótér-birodalom látványa.
Kicsivel könnyebb a dolga azoknak az emlékeknek, amik Kabócza gyomra felől közelítenek: van egy kert is valahol Wekerlén, ahol érdekes figurák szoktak egy himbiben heverni, a levegőben minőségi sörszag úszik, az asztalokon kimondhatatlan nevű és kicsit fanyar ízű, kenyérre kenhető dolgok vannak, állítólag szintén a német nevű doktor prezentálásában. Ezekből a kenyérre fektethető dolgokból jókat lehet enni, ráadásul az említett himbi környékén ropi és egyéb finomságok is feltűnnek, majd a táplálék betolása után kellemes környezetben, ribizlibokrok között lehet Csapatni.
A kertben feltűnő arcok is ismerősek lehetnek Kabóczának, hiszen az otthoni fényképalbum résztvevői elevenednek meg: Attila, aki a képen almát eszik Bánkút oldalában, Gyula bácsi, aki időnként buszmegállókban szokott betámadni a Ladába, ráadásul tölcsért is hoz, Cicás Gergő, akinek a mai napig is hálával tartozik a Cicáért, Józsi, aki ügyesen táncol a fényképen egy fura babával, illetve Balázs, akinek állítólag van egy Büdije otthon.
Az őszre be van ígérve Kabóczának még egy kiadós Wekerle, ugyanis kezdődő falevél gyűjteménye mindenképp minőségi platán-leveleket igényel, másrészt Adélka kollegina előtt is be kéne mutatni a Mesteri Csapatást Optimális Körülmények Között. Ha pedig fáradtan megpihennénk az idősebb Sütő rezidencia előtt, akkor nyilván jól fog esni egy kikönyörgött pohár szörp, amivel az asztalról elemelt sütemény-kolosszust lehet Kabóczát idézve: Lenyomatni!

Hát így lett ma három éves Kabóczánk! Isten éltesse!

WFK keleti tagozat

3 komment

Címkék: barátok sör gasztro attila wekerle doki józsi csapatás horváth balázs tagergő zsülbácsi

A bejegyzés trackback címe:

https://faszagyerekek.blog.hu/api/trackback/id/tr24776704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doc Holliday 2012.09.14. 12:06:28

Isten éltesse Kabóczát! Várunk benneteket :-)
tán még valami sütiféleséget is megpróbálok összehozni :-)

Tbátya 2012.09.14. 12:42:56

Úgyis lassan aktuális a szokásos őszi átadás-átvétel, ilyenkor ahogy rövidülnek a nappalok, úgy táraz be az ember a závodiból...

Vegyélvissza! 2012.09.15. 09:24:38

Boldog szülinapot a kis K.-nak! Örülünk, hogy írtál ide az alkalomból!! Máskor se habozz!
süti beállítások módosítása