HTML

Wekerle. Mér? Legjobb!

"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának"

Friss topikok

  • Wekerlei Gyöngéd Barbár: szép írás, azontúl végre történik valami WFK téren ez azért egy kis gyöngyszeme lesz a privátblogu... (2013.12.12. 09:56) Karácsony Wéefkáéknál
  • Doc Holliday: köszönöm szépen a megemlékezést :-) bezony lassan jöhet az a hangaaaaaa' (2013.05.09. 12:06) Május 9., a pooketzek világnapja
  • Tbátya: Egy pár hónap szünet, aztán a jó tökszőrrel megkezdjük a visszatérés terápiát, ne félj! Csak apród... (2013.01.07. 14:33) High Hopes 2013
  • Doc Holliday: óóóhóóóóriáshi :-D (2012.10.16. 10:33) Az öreg nyomdász és a fehér kadarka
  • Doc Holliday: a wekerlei Hrabal... :-) mintha csak ot olvastam volna... :-) (2012.09.23. 21:24) Wekerlei vasárnap

Linkblog

A Bota volt a leggyorsabb

2011.02.11. 10:27 Wekerlei Gyöngéd Barbár

Noha csupán tegnap hirdették meg hivatalosan a jövő heti Libertadores-kupaküzdelmeket, melynek még az időpontja sem kőbe vésett, hiszen Illés Elemér Palmeiras tulaj jelenleg is egyeztet a brazíliai karneválszervezőkkel, hogy fellépése ne üsse a Liberatdores-küzdelmeket, egy másik klub, az örök eminens Bota már meg is küldte nevezett keretét a küzdelemsorozatra.

 

 

Mint arról már beszámoltunk tegnap, a Botafogo csapatnál jelentős változások zajlottak le az elmúlt hónapokban. A csődközeli helyzetbe kerülő Coveri veszteségei és Alex Kundera Jr. klubelnök Trinidadba szökése óta a pénz csak fogy a csapatnál, így több nagyobb fizetésű sztár úgy döntött, elhagyja a klubot. Őket fiatalokkal tervezi pótolni Sütő Attila vezetőedző, aki 2 légióssal azért kiegészítette keretét: az uruguayi első ligából hozva át a petropolisi edzőközpontba a tavalyi VB-n feltűnő Arevalo Ríos-t a Penaroltól, illetve a saját zenitjén már jócskán túllévő, olcsó, viszont bizonyítani akaro Alvaro Recobát a Danubio-tól.

A jelen Bota keret tehát így fest:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Összegezve a keretbeli változásokat az alábbi mozgások zajlottak le:

Távozott: Kohn és Grün (Hapoel Tel-Aviv), Tyitov (Amkar Perm), Polato (Newell’s Old Boys).

Érkezett: Bonaparte Santos, Juan Lopez, Gustavo Marcos, Evaristo, Gaston és Claudio (ifi-keretből), Arévalo Ríos (Peñarol), Recoba (Danubio), Valdír, Elanor, Artur Festas (Fluminense), Recoba (Danubio).

Hogy mindez mire lesz elég az még kérdéses. A szurkolói csoportok leghíresebbike, a "Sólymok" (nem írom le portugálul próbálkozva mert Tomi szénnéolt- a szerk.) vezetője mindenesetre optimista: "Attila a legnagyobb edző a ligában, ezt is megoldja majd"...


 

 

 

 

 

 

Orosz helyett spanyol lesz a Bota új második nyelve?

3 komment

Címkék: gombfoci botafogo

A bejegyzés trackback címe:

https://faszagyerekek.blog.hu/api/trackback/id/tr1002653364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seskapile 2011.02.13. 11:20:30

Skagnak Jörgen már nem játszik a ligában?

Wekerlei Gyöngéd Barbár 2011.02.14. 11:02:00

@Seskapile: Skagnak Jörgen a Namurral futott be szép karriert 2000 és 2006 között, bár pechjére pont akkor érkezett a belgákhoz amikor azok már nem nyertek serleget. Jelenleg 33 esztendős és még mindig a Namur keretének tagja, de mivel a klub kicsit perifériára sodródott így ő is kevesebbszer kerül a rivaldafénybe. Az ok prózai. Mióta évi 1-2 tornát rendezünk, jó ha 1-2 klubot fenn tudunk tartani, nálam ez a Botafogo, s a régi csapataim (Bayern, Juve, Atleti, Kispest, Roma, Pool, Namur, Observadores, Metallurg Magnyitogorszk) a dobozaikban porosodnak.

Seskapile 2011.02.14. 19:23:40

@Wekerlei Gyöngéd Barbár: Ahaa! Hülye vagyok ehhez. Azt hittem, van a nagy LIGA, amiben szerepel minden wekerlei csapat, és mindennaposak pl. az Atletico-Honvéd mérkőzések. De olvasva a többi bejegyzést, már látom, mi a szisztéma.
süti beállítások módosítása