HTML

Wekerle. Mér? Legjobb!

"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának"

Friss topikok

  • Wekerlei Gyöngéd Barbár: szép írás, azontúl végre történik valami WFK téren ez azért egy kis gyöngyszeme lesz a privátblogu... (2013.12.12. 09:56) Karácsony Wéefkáéknál
  • Doc Holliday: köszönöm szépen a megemlékezést :-) bezony lassan jöhet az a hangaaaaaa' (2013.05.09. 12:06) Május 9., a pooketzek világnapja
  • Tbátya: Egy pár hónap szünet, aztán a jó tökszőrrel megkezdjük a visszatérés terápiát, ne félj! Csak apród... (2013.01.07. 14:33) High Hopes 2013
  • Doc Holliday: óóóhóóóóriáshi :-D (2012.10.16. 10:33) Az öreg nyomdász és a fehér kadarka
  • Doc Holliday: a wekerlei Hrabal... :-) mintha csak ot olvastam volna... :-) (2012.09.23. 21:24) Wekerlei vasárnap

Linkblog

Barcelonában készül az argentin válogatott a Copa Wekérlicára

2011.07.24. 23:10 Charro

Katalónia fővárosában, a Valencia utcai edzőközpontban készül az utóbbi időben kudarcot kudarcra halmozó argentin válogatott a szeptember eleji gombseregszemlére, élén új szakvezetőjével, a Rosario Centraltól igazolt Canarinóval.

 

A megalomániás szakember kinevezése az albiceleste élére elég nagy port kavart, a hírhedt szappanoperamágnás ugyanis néhány hónapja fogadási botrányba keveredett, amely vádjai alól a mai napig sem tisztázta magát minden igényt kielégítően. Az argentin szövetség azonban úgy ítélte meg, hogy egy drogos és egy félhülye után tökéletesen illik a sorba egy bukott bukméker, ezért egy percig sem tétováztak, amikor esély nyílt a legutóbbi CL Libertadores-kupán a Centrallal ezüstérmet szerző edző leigazolására.

Mint a frissen kinevezett szakember elárulta, azért esett a választás a kevéssé ismert Valencia utcai edzőközpontra, mert itt nyugodtan, saját tempójukban, a világtól elvonultan készülhetnek fel a megmérettetésre. A valóság azonban minden bizonnyal az, hogy Canarino még mindig nemzetközi kőrözés alatt áll a fogadási botrányok nyomán, ezért semmiképp sem kockáztatná meg a torna kezdetéig, hogy visszatérjen Dél-Amerikába.

"Csapataim az utóbbi tornákon rendre javuló teljesítményt nyújtottak, a Boca egy éve bronzérmet szerzett, a Rosario tavasszal ezüstöt, benne van ebben a csapatban egy mégjobb eredmény" - árulta el a hirtelen posszanó szakvezető. Ami a keretet illeti, várhatóan fiatal tehetségek (pl. Guillermo Burdisso, Tino Costa) ugyanúgy lehetőséghez jutnak majd, mint ahogy néhány nagy öreg (Palermo, Claudio López, Carbonari) is pályára léphet majd a torna egyes mérkőzésein. De a pletykák szerint a Rosario Central kapujában tavasszal már bizonyító Buljubasich is behívót kaphat.

 

Ellenfeleiről kérdezve a kapitány elmondta, hogy az uruguayiak edzőjét egy tonna kagylóval készül lekenyerezni (sic!), de így is veszélyesek lesznek, a vendég japánok, ha megtanulnak addig szambázni, akkor nem lesz könnyű ellenük, ami pedig Szkúzi pápát illeti, ha befejezi addigra a házát, akkor a tornán valószínűleg ellenük kő kövön nem marad.


A szakvezető állítólag Maradonát kérte volna fel maga mellé pályaedzőnek, a hírek szerint azonban az isteni Diego a torna alatt inkább Dubajba megy kurvázni. Canarino segítője így várhatóan Gauchito, a '78-as argentínai vb kabalafigurája lesz.

2 komment

Címkék: ajánló gombfoci

A bejegyzés trackback címe:

https://faszagyerekek.blog.hu/api/trackback/id/tr493094858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wekerlei Gyöngéd Barbár 2011.07.25. 12:59:08

Remek czikk. Ma sajnos alig van időm, de holnap v holnapután a Montevideoi Hírharsona is új riporttal jelentkezik.

Muslera mellett a hírek szerint Gemini is behívót kaphat az uru csapatba...
süti beállítások módosítása