HTML

Wekerle. Mér? Legjobb!

"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának"

Friss topikok

  • Wekerlei Gyöngéd Barbár: szép írás, azontúl végre történik valami WFK téren ez azért egy kis gyöngyszeme lesz a privátblogu... (2013.12.12. 09:56) Karácsony Wéefkáéknál
  • Doc Holliday: köszönöm szépen a megemlékezést :-) bezony lassan jöhet az a hangaaaaaa' (2013.05.09. 12:06) Május 9., a pooketzek világnapja
  • Tbátya: Egy pár hónap szünet, aztán a jó tökszőrrel megkezdjük a visszatérés terápiát, ne félj! Csak apród... (2013.01.07. 14:33) High Hopes 2013
  • Doc Holliday: óóóhóóóóriáshi :-D (2012.10.16. 10:33) Az öreg nyomdász és a fehér kadarka
  • Doc Holliday: a wekerlei Hrabal... :-) mintha csak ot olvastam volna... :-) (2012.09.23. 21:24) Wekerlei vasárnap

Linkblog

Már nem a Designer a Kishombár

2012.03.30. 09:13 Wekerlei Gyöngéd Barbár

Elveszítette a "Kishombár" megnevezést Vegyélvissza, a WFK ipari formatervezője. Ma hajnalban ugyanis megszületett a Doktor és Doktorné, azaz Elemér és Zsuzsi kislánya, a WFK első, születésétől kezdve tagsági igazolvánnyal rendelkező  czukkinája. Az MTI és a WFK Press egybehangzó jelentései szerint anyuka és kislánya is jól vannak, a Kupecz pedig nagy erőkkel keresi a Barcelonába utazó Andris-Toto-Atesz hármas helyett azokat az ipari hülyéket szaktársakat, akik tejfakasztanak (brrr...) vele a hétvégén.

A híradások arról is beszámoltak, hogy a Szent István Kórházban a  szülés abszolút problémamentesen zajlott, csupán éjfél és egy óra között adódott kisebb zavar, amikor egy oktalan hombár zaklatta a szülészosztály orvosait, miszerint "Ad 1, a falak nincsenek rendesen szigetelve, miféle gány munka ez, ad2) a salétrom kurvára jön fölfelé, ad3) hogy a pékbe nincs alkoholmentes Lőwen a kávéautomatában?". Éjjel fél 2-t követően, miután  a reklamáló a legendás orosz büntetőjárásban elvezetésre került, a kedélyek megnyugodtak.

Később, fél5-öt követően, a kórház előtt héderező hajléktalanok beszámolója szerint a SztIstván főépületének tetőgerincén egy jó húsban lévő szőke alak lólengésben kétszer oda-vissza végighaladt, majd kézenállva capoeirázva ordította a Nagyvárad téren egybegyűlteknek, hogy "Szevasztok hibbant digó f***ok, most már apa vagyok", de a jelenet valóságtartalmát az erősen alkoholos befolyásoltság alatt álló homleszeken kívül senki nem erősítette meg.

Még egyszer gratulálunk Doktárnénak és Doktárnak, a Kishombárinának pedig megkezdtük a tagsági könyv kiállítását.

4 komment

Címkék: ünnep baba doki zsuzsi kishombárka

A bejegyzés trackback címe:

https://faszagyerekek.blog.hu/api/trackback/id/tr1004349579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seskapile 2012.03.30. 10:21:52

Hatalmas gratuláció!!! És minden jót kívánok! A kislánynak meg egy külön hurrá is!

Vegyélvissza! 2012.03.30. 11:20:47

Egy jóóóóó Illés Adél!!! Legnagyobb dizájner!
Nagyon jó aposzt!:)
Alig várjuk hogy rángathassuk a kis kövér pofiját. Atesz már abálja a szalonnákat arra az esetre ha nála parkoltatnátok a gyermeket.
Amúgy kb egész délelőtt az újonc jár a fejemben és mosolygok.
Csatlakozom a szülőknek gratulálókhoz.

Tbátya 2012.03.30. 12:16:44

Diósgyőrben Mindenki Felállva Tapsol! Doktor! Most már nem kell aggódnod, ha esetleg Tőled is elveszik a doktori címet, van helyette É'csapa státusz! Isten éltesse az Illés-klánt!

Doc Holliday 2012.04.04. 12:52:27

Urak. Ezúton is köszönöm szépen a megemlékezést! :-)
kiccsalád' otthon, a sklepni a tejet is meghozta....tud ez valamit na...azt kell mondjam :-)
süti beállítások módosítása