HTML

Wekerle. Mér? Legjobb!

"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának"

Friss topikok

  • Wekerlei Gyöngéd Barbár: szép írás, azontúl végre történik valami WFK téren ez azért egy kis gyöngyszeme lesz a privátblogu... (2013.12.12. 09:56) Karácsony Wéefkáéknál
  • Doc Holliday: köszönöm szépen a megemlékezést :-) bezony lassan jöhet az a hangaaaaaa' (2013.05.09. 12:06) Május 9., a pooketzek világnapja
  • Tbátya: Egy pár hónap szünet, aztán a jó tökszőrrel megkezdjük a visszatérés terápiát, ne félj! Csak apród... (2013.01.07. 14:33) High Hopes 2013
  • Doc Holliday: óóóhóóóóriáshi :-D (2012.10.16. 10:33) Az öreg nyomdász és a fehér kadarka
  • Doc Holliday: a wekerlei Hrabal... :-) mintha csak ot olvastam volna... :-) (2012.09.23. 21:24) Wekerlei vasárnap

Linkblog

A jól végzett munka öröme

2012.09.09. 21:41 Wekerlei Gyöngéd Barbár

Wekerlei_Borut_1.jpgHogy is írja Vörösmarty? "Ez jó mulatság, férfimunka volt"? Igen, ez a mondat remekül illik a mostani kertrendezős hétvégére. Szombaton monstre ásás a kertben és az utcafronton, ma talajrendezés, fűmagvetés, taposás, öntözés. Majd zárásként egy jó Wekerle Napok.

Régen utáltam a W napokat. Sok ismerős, áltisis osztálytársak és szülök, tömeg, sramli, introvertációs kényszer az extrovertált Satesznak, nem jó. Aztán pár éve rendszeres borút a hibbant Pukecczel meg Kedves Öccsel, és a random érkező barátokkal (kivéve Toto, aki már nem random hanem WFK tagkönyvtulajként kötelező elem 2 éve). Szóval a Wekerle Napok most már jó. Idén is az volt. Beszélgetés, kvaterkázás, barátok, Faterka, Illés Senior (=Old Lomnici Czukk), Magdi (Eleméranyuka), aki egy másik czukk és tök jókat tudok vele dumálni, most épp a darazsakról (watafakk... de ká jó volt), Anyu önzetlenül kürtős kalácsra vadász, Uddailka szórja a mosolyokat, 20 dekát kérek, 30 maradt, hagyhatom?, gurgulázza Uddailka, és persze hogy hagyhatja. Este hazainduláskor még házi gyesznósajt, majorannás májas és kalabásszal töltött füstölt dagadó landol a szatyorba, 'szevasztok, jövőre veletek ugyanitt.

Jó este volt ez. De ami miatt igazán szuperlatívuszos volt, az a jól végzett munka öröme volt. Hogy a kert félig kész. Hogy a tervezett munkát elvégeztük, és ez egy ilyen tervnyuszinak, mint én, igenis számít. Hogy leszakad a derekam és a vállam. Hogy a kezem kérgesebb, mint Stark Tibinek Athénban. Hogy a szemem majd' leragad. Igen. Mindez azért van, mert megcsináltuk.

És itt jár két hatalmas köszönet, HATALMAS, bizony. Andrisnak, aki mindig, de mindig jön, mert ő az Öccs aki tényleg mindig jön. És Gergőnek, aki mindig, de mindig jön, mert ő az a Barát, aki tényleg mindig jön. Egyébként akárhogy számolom, a legolyanabb barátom aki mindig jön, ha szarban vagyok, ritka az ilyen. Ezért nem lehetek elég hálás egyik srácnak sem, és mivel mindkettő utálja a szembedicsérést, itt és most ennyi elég.

Gergőnek meg remélem jól csúszik majd a héten valamelyik este az ajándék Starobrno Medium, illetve brüsszeli workshopján a Karl V Rouge, ha belebotlik a Grand Place-on. Thx, srácok még 1X, azt, hogy ma este ilyen nyugodtan üldögélhettem és ejtőzhettem, azt nektek köszönhetem!

Fotó: Wekerlei Társaskör Egyesület.

2 komment

Címkék: barátság életérzés wekerle andris tagergő

A bejegyzés trackback címe:

https://faszagyerekek.blog.hu/api/trackback/id/tr104765252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lingalány 2012.09.10. 19:35:37

Kedveseim!
A Wekerlei hétvégi nagy "cucc" házi gyesznósajtos, kalabászos hol árul egyíbkint, mert ezzel a gyesznósággal szívesen tömickélném, meszesíteném még az ereimet.
Pusszantás, ha tudja valaki.
süti beállítások módosítása