HTML

Wekerle. Mér? Legjobb!

"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának"

Friss topikok

  • Wekerlei Gyöngéd Barbár: szép írás, azontúl végre történik valami WFK téren ez azért egy kis gyöngyszeme lesz a privátblogu... (2013.12.12. 09:56) Karácsony Wéefkáéknál
  • Doc Holliday: köszönöm szépen a megemlékezést :-) bezony lassan jöhet az a hangaaaaaa' (2013.05.09. 12:06) Május 9., a pooketzek világnapja
  • Tbátya: Egy pár hónap szünet, aztán a jó tökszőrrel megkezdjük a visszatérés terápiát, ne félj! Csak apród... (2013.01.07. 14:33) High Hopes 2013
  • Doc Holliday: óóóhóóóóriáshi :-D (2012.10.16. 10:33) Az öreg nyomdász és a fehér kadarka
  • Doc Holliday: a wekerlei Hrabal... :-) mintha csak ot olvastam volna... :-) (2012.09.23. 21:24) Wekerlei vasárnap

Linkblog

Elkészítették a sorsolást - derbik sora jön a riói estében

2011.02.18. 12:12 Wekerlei Gyöngéd Barbár

Elkészítették a  Libertadores-kupa sorsolását - tájékoztatta honlapunkat Joao V. Pinto, a Corvin Liga szervezési titkára. A korábbi kiváló csatár beszámolt arról is, hogy végül a rendőrségi bejárás pozitív eredménnyel zárult: a Bota stadiont alkalmasnak találták a torna megrendezésére. A közleményben foglaltak szerint az alábbi sorrendben kerül majd sor a csoportmérkőzésekre:

 

Rosario Central-Palmeiras

Sao Paolo FC - Botafogo RJ

Botafogo RJ - Rosario Central

Sao Palolo FC - Palmeiras

Palmeiras - Botafogo RJ

Sao Palolo FC - Rosario Central.

A mérkőzésekre a riói Carlos Alberto stadionban kerül sor, jegyek már nem kaphatók. A 30.000 férőhelyes arénába jelenleg 24.000-ren juthatnak be (az északi kapu mögötti szektorok betonomlás miatt lezárásra kerültek), ebből 18.000 jegy a hazai szurkolóké, míg a vendégdrukkerek 2000-2000 tikettet kaptak Pelé Eusebio Bota klubigazgató közlése alapján. 

Az esélyekről korai bármit is mondani; a Rosario csakúgy mint Márkus Tamás tavalyi csapata, a Boca, sötét lónak számít, ha a slecás edző felveszi a ritmust, bármi megtörténhet. A Bota középpályájáról Polato és Tyitov kiesése érzékeny veszteség, kérdés a fiatalok hogy bírják a terhelést. A Sao kezd összeállni, nem igazoltak sok új arcot, a szakértők őket tartják nagy favoritnak. A Palmeiras védekezése elsőrangú, kérdés, Dzson Tae-Sze-éket mennyire izzította be a góllövésre a Dottore.

A játékvezetői kör is kijelölésre került - ezt pedig Evald Stronktól, a korábbi híres német bírótól, jelenleg a Corvin Liga JB-elnökétől tudtuk meg. A lista: Jirí Backelith (cseh), Alejandro Aldama (mexikói), illetve két újabb arc, az amerikai Booth, illetve az idős korára nagyobb szerephez jutó francia Jeacques Ruby.

TV.: Gomb 1, szombat, 17.00. (16.00-tól felvezető show Kaplár F. Józseffel).

1 komment

Címkék: gombfoci sao paolo doki andris botafogo ajnáló palmeiras márkus tomi

A bejegyzés trackback címe:

https://faszagyerekek.blog.hu/api/trackback/id/tr72670223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charro 2011.02.18. 13:24:58

A sorolást követően még a helyszínen interjút adott saját kábelcsatornájának, a Rosalinda TV-nek a Rosario Central tulajdonos-edzője. El Canarino a kövekezőképpen kommentálta az eseményeket: "Nem repesek a boldogságtól, hogy mindjárt a nyitómeccsen pályára kell lépnünk, de talán a Palmeiras is ugyanolyan lámpalázas lesz, mint mi. Elnézve a párosításokat, csak egyben vagyok biztos: a bajnoki cím sorsa az utolsó mérkőzésen fog eldőlni."
süti beállítások módosítása