HTML

Wekerle. Mér? Legjobb!

"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának"

Friss topikok

  • Wekerlei Gyöngéd Barbár: szép írás, azontúl végre történik valami WFK téren ez azért egy kis gyöngyszeme lesz a privátblogu... (2013.12.12. 09:56) Karácsony Wéefkáéknál
  • Doc Holliday: köszönöm szépen a megemlékezést :-) bezony lassan jöhet az a hangaaaaaa' (2013.05.09. 12:06) Május 9., a pooketzek világnapja
  • Tbátya: Egy pár hónap szünet, aztán a jó tökszőrrel megkezdjük a visszatérés terápiát, ne félj! Csak apród... (2013.01.07. 14:33) High Hopes 2013
  • Doc Holliday: óóóhóóóóriáshi :-D (2012.10.16. 10:33) Az öreg nyomdász és a fehér kadarka
  • Doc Holliday: a wekerlei Hrabal... :-) mintha csak ot olvastam volna... :-) (2012.09.23. 21:24) Wekerlei vasárnap

Linkblog

Barcelonából jelentik - a távírónál: a Sutkacsászár

2011.04.13. 10:21 Wekerlei Gyöngéd Barbár

WFK-levelező tagunk, Tomi épp a kies Katalóniában csapatja, ám sutkái Wekerléig hatolnak. Helyzetjelentő levele annyira meghatott, hogy miután visszakúsztam a monitor előtti székembe, úgy döntöttem, leközöljük. A kötelező részvételes Pivo-szeánszon meg ott leszünk. Íme a levél by Toto:

"Hombárok voltak a katalánok õsei

És a mai leszármazottaik is azok - állapítja meg egy minap nyilvánosságra került tudományos ismeretterjesztõ tanulmány. A kutatás eredménye szerint a katalánok és a hombárok között a mai napig gyanúsan sok hasonlóság fedezhetõ fel, mi több, bizonyos tények egyértelmûen bizonyítják, hogy a katalánok bizony nagyon is nagy hombárok.

A Wekerlei Faszagyerekek Klubja nevû nemzetközi hírû szociológiai kutatócsoport által megbízott hombárügyi kutatóosztag az elmúlt hetekben behatóan tanulmányozta a katalánok viselkedését, szokásait. Mint a csapat vezetõje a velvet Pulitzer-díjas újságíróinak elmondta, a "putos catalanes" fedõnevû akció során egy tagjuk észrevétlenül beépült a hombárgyanús egyedek közé, hogy belülrõl figyelje meg õket.

Mint kiderült, a katalánok is oxigént szívnak, ám szerintük ez az oxigén nem azonos azzal az oxigénnel, amit mások, különösképp a spanyolok lélegeznek be. Az õ oxigénjük, köszönhetõen a különleges õshombárkori catalanoid molekulának, tisztább, frissebb és egészségesebb, mint a mások, különösképp a spanyolok által szívott oxigén.

További vizsgálatok során aztán az is kiderült, hogy a katalánok tuskók, csúnyák és büdösek, ráadásul egy olyan futballcsapatnak szurkolnak, amely jelenleg a legjobb a világon, ezek pedig mind-mind tipikusan hombaroid jellemvonások. Csak egy vérbeli hombár képes õszintén szurkolni egy Real Madrid vagy egy FC Barcelona kaliberû csapatnak, ezt már a Gyöngéd Barbár-féle Nagy Hombárkódex is lejegyezte.

Tipikus õshombár magatartásra vall az is, hogy a katalánok nem csupán a fürdõvízzel spórolnak arcátlan módon, hanem a betûkkel is. Ahol lehet, elvesznek a szavakból egy-egy betût, fõleg ha az a betû egy n. Így lesz az información szóból informació, vagy a fin szóból fi.

A kutatócsoport további megfigyeléseit a téma iránt érdeklõdõk személyesen is meghallgathatják április 22-én pénteken délután fél 4-tõl kezdõdõen a Hegedûs Gyula utcai Pivo sörözõben. A WKF tagjai számára a beszámolón való részvétel sajnos nem fakultatív. Hanem kötelezõ."

1 komment · 1 trackback

Címkék: utazás csapatás sutka márkus tomi

A bejegyzés trackback címe:

https://faszagyerekek.blog.hu/api/trackback/id/tr522822456

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Futball eredmények, foci közvetítések 2011.04.13. 11:23:03

A Schalke, Inter, Tottenham, Real Madrid kvartettből, melyik lesz az a duó, aki bejut az elődöntőbe? //

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vegyélvissza! 2011.04.13. 10:55:12

A képen az nem is egy rétesembör hanem egy katalán hombár!
süti beállítások módosítása