HTML

Wekerle. Mér? Legjobb!

"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának"

Friss topikok

  • Wekerlei Gyöngéd Barbár: szép írás, azontúl végre történik valami WFK téren ez azért egy kis gyöngyszeme lesz a privátblogu... (2013.12.12. 09:56) Karácsony Wéefkáéknál
  • Doc Holliday: köszönöm szépen a megemlékezést :-) bezony lassan jöhet az a hangaaaaaa' (2013.05.09. 12:06) Május 9., a pooketzek világnapja
  • Tbátya: Egy pár hónap szünet, aztán a jó tökszőrrel megkezdjük a visszatérés terápiát, ne félj! Csak apród... (2013.01.07. 14:33) High Hopes 2013
  • Doc Holliday: óóóhóóóóriáshi :-D (2012.10.16. 10:33) Az öreg nyomdász és a fehér kadarka
  • Doc Holliday: a wekerlei Hrabal... :-) mintha csak ot olvastam volna... :-) (2012.09.23. 21:24) Wekerlei vasárnap

Linkblog

...és retro-szombat!

2012.05.07. 14:14 Wekerlei Gyöngéd Barbár

Retro pénteket mi követhet más, mint retro szombat, és itt bizony a retrósági skálán méginkább kilengett a mutató. A délvidéki monumento-császárok érkeztek ugyanis egy délbudai új rockklubba, a mai füllel kissé pofonfa-díjas nevet viselő Zúzda-rockkertbe, és hát ilyen már nagyon régen volt, még a 'green első érájában, hogy az évi rendes 1 db WigWam bulikon kívül máskor is Budapestre jöjjenek a Szigeten túl. Tényleg, abszolút a kora 2000-res évek ugrottak be, ráadásul Gudi csatlakozott hozzánk a szolid incriming-ra, Hrabalos sörmelegítés (mert már nem prosteaux kis borsodizó plebejus czukkok vagyunk), majd kellemes séta a klubig, szóval megadtuk a módját. A helyszínen a Virrasztók tolták odaértünkkor, mi pedig a kinti teraszon héderezve vártuk az Öregeket, közben elbeszélgetve két Gothica Mónikával, akik bár helyesek voltak, szoft-szuicid módon előadott bemutatkozó showjuk elég hamar a színpad elé kergetett minket - őket pedig egy fiatal rock-arc karjaiba.

A Never pedig adott egy fasza kis koncertet. A lemezbemutatóhoz képest 1-1 Bob és Miki szám búcsúzott, maradt a Sötétségből Fény, A végzet hajnalán, Jöjj Messiás, O Fortuna, Egy lövés, Dermedt angyal hatosfogat, plusz az új idők slágerei. A régi évek sztenderjeiből maradt az Ámok, a Furor, a Harang és az Idegen vér, no meg az Új sötét kor. Nem sok. E téren változtak az idők, sajna a lemezeladások kapcsán is, ahogy erről Matlári maestróval elbeszélgettünk. Lényeg a lényeg: egy szokottan high quality NVRGRN koncertet kaptunk, az új helyszín pedig megadta a sajátos ízt, amitől ez egy jó emlék lesz. Jó, tavaszi levél- és akácillatú, decensen esti hűvösszellős, csehsörízű emlék.

Már sokszor leírtuk, hogy a Nevergreen visszatért, jött látott és győzött - most már inkább azon kell szurkolni, hogy tartsanak ki még évekig - mástól ilyen színvonalon nem kapunk és nem is fogunk a jövőben sem ebből a zenéből kapni. Hajrá.

2 komment

Címkék: koncert attila andris nevergreen kultúrmisszió gudi

A bejegyzés trackback címe:

https://faszagyerekek.blog.hu/api/trackback/id/tr354494041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vegyélvissza! 2012.05.09. 08:34:44

Osztom. Annyival egészíteném ki, hogy az ecseri windpusherrel én már délutántól toltam a vasszekeret és egészen másnap délig. Ez a része is pont olyan volt, mint régen. Megérkezik, sört veszünk, beszélgetünk közelmúlt beli történésekről a Koós Károly tér dombján,koncertre megyünk Attilával, aztán otthon még hidratálunk a konyhaasztalnál ásványvízzel és közben Gudi mesél a technikai világ dolgairól, feltalálásokról én meg nyitott szájjal hallgatom.

Doc Holliday 2012.05.09. 10:22:55

miközben folyik a nyál, és ZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZzzzzzzzz
:-D

jó lehetett amúgy .-)
süti beállítások módosítása